Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με εταιρία ταχυμεταφορών (courier), ενώ οι παραγγελίες με βάρος πάνω από 14 κιλά ή ογκομετρικά μεγαλύτερες από το επιτρεπτό όριο της εταιρείας courier ενδέχεται να αποστέλλουν με μεταφορική εταιρεία . Η παράδοση από την μεταφορική εταιρεία στο χώρο του πελάτη ή όπου αλλού αυτός υποδείξει γίνεται με δική του χρέωση κατόπιν συνεννοήσεως.

Οι παραγγελίες με αντικαταβολή αποστέλλονται μόνο με courier, ο πελάτης πληρώνει το αντίτιμό τους, τη στιγμή της παραλαβής τους.
Στις αποστολές με courier, το κόστος είναι 6€ έως 3kg και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό. Το κόστος της αντικαταβολής είναι δωρεάν και δεν επιβαρύνει επιπλέον το κόστος αποστολής.
Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με courier σε δυσπρόσιτες περιοχές έχουν επιπλέον χρέωση ανάλογός με την εταιρία courier που θα παράδοσή , εκτός εάν παραληφθούν από το κοντινότερο κατάστημά της από τον ίδιο τον πελάτη.

Επιπλέον χρέωση 5€ έχουν οι παραγγελίες που παραδίδονται Σάββατο κατόπιν ρητού αιτήματος του πελάτη.
Ως χρόνος αποστολής των προϊόντων στον πελάτη ορίζεται για τις παραγγελίες που αποστέλλονται με εταιρία ταχυμεταφορών το διάστημα 1 έως 3 εργάσιμων ημερών, ενώ για τις παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία το διάστημα είναι έως 7 εργάσιμων ημερών.
Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως και τις 14:30 μετά το μεσημέρι αποστέλλονται αυθημερόν (εάν τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα).

Από τη στιγμή που αποστέλλεται η παραγγελία, ο πελάτης λαμβάνει ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό αποστολής tracking number.