Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται  με εταιρία ταχυμεταφορών (courier), ενώ οι παραγγελίες με βάρος πάνω από 18 κιλά ή ογκομετρικά μεγαλύτερες από το επιτρεπτό όριο της εταιρείας courier, αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία και παραδίδονται στην έδρα της μεταφορικής στον τόπο προορισμού.
Παράδοση από την μεταφορική εταιρεία στο χώρο του πελάτη ή όπου αλλού αυτός υποδείξει γίνεται με δική του χρέωση κατόπιν συνεννοήσεως.

Τα προϊόντα που έχουν βάρος έως 18 κιλά αποστέλλονται με εταιρία ταχυμεταφορών (courier). Στις παραγγελίες με αντικαταβολή ο πελάτης πληρώνει το αντίτιμό τους τη στιγμή της παραλαβής τους. Το κόστος της αποστολής είναι 2,11€ εως 2kg και 0,87€ για κάθε επιπλέον κιλό. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στο ποσό των 3€ επιπλέον του κόστους αποστολής.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με courier σε δυσπρόσιτες περιοχές έχουν επιπλέον χρέωση 5€, εκτός εάν παραληφθούν από το κοντινότερο κατάστημά της από τον ίδιο τον πελάτη.
Επιπλέον χρέωση 5€ έχουν οι παραγγελίες που παραδίδονται Σάββατο κατόπιν ρητού αιτήματος του πελάτη.

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΑΡΟΥΣ ΕΩΣ 18 ΚΙΛΑ

Ως χρόνος αποστολής των προϊόντων στον πελάτη ορίζεται για τις παραγγελίες που αποστέλλονται με εταιρία ταχυμεταφορών το διάστημα 1 εως 4 εργάσιμων ημερών, ενώ για τις παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία το διάστημα 3 εως 6 εργάσιμων ημερών.
Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως και τις 15:00 μετά το μεσημέρι αποστέλλονται αυθημερόν (εάν τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα).
Από τη στιγμή που αποστέλλεται η παραγγελία, ο πελάτης λαμβάνει ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό αποστολής tracking number.