Τρόποι πληρωμής
1) ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Ο πελάτης χρησιμοποιεί την χρεωστική ή πιστωτική του κάρτα χωρίς κίνδυνο για να πληρώσει το αντίτιμο των αγορών του μέσω της υπηρεσίας για ασφαλείς πληρωμές WinBank ePOS Payment System της Τράπεζας Πειραιώς.
Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ μέσω του συστήματος ασφαλείας Winbank Paycenter, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard ή AMEX ή Diners Club ή Union Pay καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit της Let’s Encrypt, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο houseoftech.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς. Το houseoftech.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.
* Ο πελάτης μπορεί να διαλέξει την έκδοση απόδειξης λιανικής πώλησης ή την έκδοση τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., και επάγγελμα.

2) ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ
Ο πελάτης καταθέτει το ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας του στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό, αναγράφοντας στο καταθετήριο της τράπεζας ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό του, εφόσον η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 2 ημερών η παραγγελία ακυρώνετε αυτόματα χωρίς καμία προειδοποίηση:

1) ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – IBAN: GR0701710630006063148228098

2) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – IBAN: GR2301106710000067160216890

3) EUROBANK – IBAN: GR2702607670000800201040764

Όνομα δικαιούχου: ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

* Εάν ο πελάτης επιλέξει την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω, επιβαρύνεται ο ίδιος με τα τυχόν έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή και μπορεί να υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή της. 
* Ο πελάτης θα πρέπει είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά, με αποστολή του καταθετήριου στο info@houseoftech.gr να επιβεβαιώσει την πληρωμή του.

3) ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΑΡΟΥΣ ΕΩΣ 18 ΚΙΛΑ)
Τα προϊόντα που έχουν βάρος έως 18 κιλά αποστέλλονται με εταιρία ταχυμεταφορών (courier) και ο πελάτης πληρώνει το αντίτιμό τους τη στιγμή της παραλαβής τους. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στο ποσό των 3€.